maandag, juni 18, 2007

Atelier Leuke Kunst presenteert: Krabbel, Krabbel, Krabbel

We zijn hard bezig met het voorbereiden van onze expositie die over een week of twee in Atlantis Podium van start gaat (de exacte datum en tijd horen jullie nog). Hieronder kun je alvast de bio voor de tentoonstelling lezen:

"Atelier Leuke Kunst ken je van de Doe Lief posters en de vrolijke kleurige schilderijen. De ongedwongen sfeer in Atlantis geeft ze ruimte voor een experiment. Ze noemen het Krabbel, Krabbel, Krabbel. Het zijn collages van tekeningen: op enveloppen, in boeken en op landkaarten. Hun eindeloze gedachtenstroom is op papier gezet. Snel en ongepolijst.

Evert-Willem den Ouden (1970) tekent op alles dat los en vast zit. Op elk papiertje dat hij tegenkomt. En in boeken. Met stift of inkt tekent hij de andere dingen die hij ziet. Of dialogen, met collega’s en met Belinda.
Belinda Boerman (1969) houdt stiekem heel erg van orde. Ze streeft ernaar alles in huis een vaste plek te geven en stopt dingen soort bij soort in dozen. En de grote doos met tekeningen van haarzelf en Evert-Willem heeft ze uitgespit en in nieuwe categorieen op doek geplakt."

We verklappen natuurlijk nog lang niet alles, maar je kunt alvast een paar van de deelnemende krabbels bekijken op:

Inmiddels hebben we foto's op de website staan, hoewel we vinden dat de schilderijen 'in het echt' natuurlijk veeeeel mooier zijn, zie je de plaatjes op www.leukekunst.nl/atlantis2007.html.

Geen opmerkingen: