donderdag, november 29, 2007

Jippieeeeee!

Van de website www.virtualprinter.nl komt het volgende stukje:

De winnaar van de tweede ronde van het Virtualprinter Cultuur Starters Fonds zijn geworden:

Atelier Leuke Kunst Evert-Willem den Ouden en Belinda Boerman.
Zij mogen gratis drukwerk t.w.v. 1500 euro bestellen op onze website www.virtualprinter.nl

De jury heeft atelier Leuke Kunst uit Alkmaar gekozen om de zeer positieve en vrolijke uitstraling van de ideeën die ze uitvoeren.
Stichting Leuke Kunst heeft als doel “de wereld mooier maken en de mensen daartoe te inspireren”. Zij zijn van mening dat veel problemen verdwijnen als mensen bewust wat liever tegen elkaar zijn. Met “Doe Lief” willen zij hun steentje bijdragen aan een tolerantere wereld.

De jury vind dat, ondanks de ideeën van Stichting Leuke Kunst heel “zweverig” overkomen en klinkt of we terug zijn in de tijd van de Hippies, zij er toch voor zorgen dat ze dit nobele streven zeer eigentijds vormgeven en nergens een idee geven dat ze buiten de realiteit staan.
Iedereen die met hun posters, stickers of zelf wallpapers voor je computer in aanraking komt zal een glimlach niet kunnen onderdrukken en dat maakt de wereld inderdaad, volgens de jury, een stukje leuker.

Is dat niet cool??? We gaan de subsidie gebruiken om (eindelijk) lesmateriaal te drukken! We hopen begin volgend jaar ons ontwerp klaar te hebben.

Geen opmerkingen: